CoworkX

versterkt individuele of bedrijfscommunicatie met

• intensieve (communicatie)training
• inspirerende coaching
• resultaatgerichte procesbegeleiding en
• helder communicatieadvies


 

 CoworkX, dat ben ik!

'Na mijn studie Communicatie & Management en een aantal jaren ervaring als externe adviseur startte ik op 1 januari 2005 met CoworkX, een communicatieadviesbureau. Al snel adviseerde ik vooral het midden- en kleinbedrijf en stonden er ook een aantal grote namen op mijn klantenlijst.

Gaandeweg kwam steeds vaker de vraag of ik ook medewerkers wilde trainen in hun persoonlijke communicatie met de klant en elkaar. Dat bepaalt immers ook voor een groot deel het beeld dat klanten van een organisatie hebben. Inmiddels is mijn werkweek grotendeels gevuld met het geven van trainingen, in-company en voor individuele medewerkers. Nu gebruik ik mijn ervaring als communicatieadviseur om anderen af te laten stemmen op zichzelf en de ontvanger om zo hun doelen te bereiken. Ook begeleid ik steeds vaker teams bij het scherp krijgen van hun doelstellingen en het vinden van passende oplossingen. En ik coach professionals bij de uitvoering van al hun mooie plannen en doelen. Zakelijk maar ook privé.

Voor mijn opdrachten werk ik veel samen met andere partijen van uiteenlopende specialismen. Hierdoor krijgen mijn klanten het beste advies op elk terrein en is de continuïteit van mijn dienstverlening gewaarborgd.'

Eiline Splinter