Coaching

Stel je eens voor. Je weet wat je wilt. Je weet wat je daar voor moet doen. Je krijgt de mensen om je heen mee in je ideeën. En, je geniet ook nog eens van alles wat er met je gebeurt. Hoe zou dat zijn? Hoe ziet jouw leven er dan uit?
CoworkX coacht jou als mens en professional om echt alles uit jezelf te halen en je dromen werkelijkheid te laten worden. Dit klinkt te mooi om waar te zijn, toch? Als je er alleen voor staat misschien wel, maar samen met een coach die in je gelooft zou het zo maar kunnen lukken… En ik spreek uit eigen ervaring, want ook ik bereik mijn doelen beter als ik erbij gecoacht word.'If you can dream it, you can do it'

Persoonlijk effectiever
CoworkX coacht jou om met je dromen in contact te komen en ze uit te laten komen. We gaan co-actief (samen actief) met jouw doelen aan de slag. Co-actieve coaching is een positieve manier van coachen waarbij we jouw eigen creativiteit en vindingrijkheid inzetten om je doelen te bereiken. De rol van mij als coach is om jouw mogelijkheden bloot te leggen zodat je ze gaat inzetten om je dromen te realiseren.

Coaching bij schrijven
Schriftelijk communiceren is een vak apart. Een goed stuk laat – op papier –een verpletterende indruk achter. Het is helder, overtuigend en aantrekkelijk geschreven. Het neemt je mee in de visie van de schrijver. Hoe schrijf je zo’n stuk? CoworkX coacht je om zo te schrijven dat jouw boodschap echt overkomt.